ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 September, 2023 - 20:19

Categories: 

Διπλός «πονοκέφαλος» με Μήτογλου – Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται στον Παναθηναϊκό παραμονές του Σούπερ Καπ. Η κακοδαιμονία φαίνεται πως χτύπησε τους «Πράσινους» λίγες ώρες πριν ριχτεί στη μάχη για να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στη Ρόδο, με θύματα τους Ντίνο Μήτογλου και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο επανακάμψας Έλληνας διεθνής αποχώρησε με ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα από την προπόνηση του “τριφυλλιού” και πήγε για μαγνητική τομογραφία ώστε να διαπιστωθεί το ακριβώς μέγεθος της ζημιάς. Όποιο κι αν είναι το πόρισμα, ο Αταμάν θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μήτογλου που έχει κλείσει… ραντεβού με την ατυχία.

Κακά τα μαντάτα και για τον έτερο Έλληνα διεθνή φόργουορντ. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ένιωσε και εκείνος από τη μεριά του ενοχλήσεις στο γόνατο και η παρουσία του στον ημιτελικό της Παρασκευής (29/9, 20:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ, θεωρείται απίθανη.

 

Ομάδα: