ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

24 March, 2022 - 23:23

Διπλό τριάδας με μεγάλη ανατροπή!

Η Εφές υποδέχθηκε την Αρμάνι Μιλάνο στο "Σίναν Ερντέμ Ντομ" για την 32η αγωνιστική της Euroleague ,  με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα σπουδαίο διπλό με 77-83 , πραγματοποιώντας φοβερή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. 

Η Εφές μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έκλεισε τη πρώτη περίοδο προηγούμενη με 30-21. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η υπέροχη των Τούρκων συνεχίστηκε και με 10/13 τρίποντα η ομάδα του Έργκιν Αταμάν έκλεισε το πρώτο ημίχρονο στο +15 (51-36).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αρμάνι μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και με ένα επιμέρους σκορ 26-10 υπέρ της έκλεισε τη 3η περίοδο προηγούμενη με 1 ποντο διαφορά (61-62). 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Ιταλοί συνέχισαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και με εκπληκτικό ρυθμό σε άμυνα και επίθεση έφτασαν  στη νίκη με 77-83.

Κορυφαίος από πλευράς Εφές ήταν για άλλο ένα παιχνίδι ο Βασίλιε Μίσιτς που πέτυχε 27 πόντους και μοίρασε 5 ασίστ , ενώ επίσης εξαιρετικός ήταν και ο Μοερμάν με 16 πόντους και 9 ριμπάουντ. Η Τούρκικη ομάδα παρέμεινε στη 5η θέση με συνολικό ρεκόρ 14-11 και σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού αύριο στο Αστρομπάλ κόντρα στη Βιλερμπάν , το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν αποχαιρετάει και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας. 

Στην αντίπερα όχθη , η Αρμάνι που παρέμεινε 4η με συνολικό ρεκόρ 17-8 θα παλέψει με τον Ολυμπιακό στα παιχνίδια που απομένουν για το ποιος θα τερματίσει στη 3η θέση. 

Ντατόμε με 14 πόντους , Χολ με 13 , Σιλντς με 12 και Ροντρίγκεθ με 11 πόντους και 8 ασίστ πραγματοποίησαν μεγάλες εμφανίσεις και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή της ομάδας τους.