ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Nikos Nikolakopoulos

10 July, 2018 - 12:47

Categories: 

Δ.Καμμένος και Τ.Μπαλτάκος ιδρύουν καινούργιο κόμμα

Ο Δημήτρης Καμμένος με τον Τάκη Μπαλτάκο ανακοίνωσαν πως θα ιδρύσουν νέο κόμμα που θα είναι ''δεξιό'' και θα ενώσουν τον πατριωτικό κόσμο.

Ο κύριος στόχος του κόμματος όπως ανακοινώθηκε είναι να μην παραχωρηθεί το όνομα της Μακεδονίας και να πέσει το γρηγορότερο η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ.

Τέλος,πρόεδρος θα είναι ο Δημήτρης Καμμένος ενώ ο Τάκης Μπαλτάκος θα είναι Γενικός Γραμματέας του νέου πατριωτικού μετώπου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ανακοινώνουμε σήμερα την πρόθεση μας για την ίδρυση ενός δεξιού κόμματος με περαιτέρω σκοπό την διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Πρόεδρος αυτού του πατριωτικού κόμματος θα είναι ο κ. Δημήτρης Καμμένος και Γενικός Γραμματέας ο κ. Τάκης Μπαλτάκος

Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας.
Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού.
Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας.
Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.
Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το ¨Μακεδονία ξακουστή.¨
Και παρά δύναμιν τολμηταί .

olymbic idea