ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 January, 2024 - 19:26

Δυνατά για Μαρκάο και Ζουλιέν ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού αλλά από την στιγμή που υπήρξε αλλαγή στη τεχνική ηγεσία και δεν είχε ολοκληρωθεί κάποια κίνηση επί των ημερών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι λογικό για να προκύψει ο εκλεκτός να πρέπει να ανάψει... πράσινο φως ο νέος προπονητής του συλλόγου, Φατίχ Τερίμ, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Παπαδημητρίου.

Αυτή η επιβεβλημένη ποδοσφαιρικά διαδικασία έχει καθυστερήσει την τελική επιλογή, με τον Τούρκο κόουτς να τσεκάρει περιπτώσεις στόπερ, χωρίς να έχει καταλήξει στους εκλεκτούς, ώστε μέσα από την shortlist να προκύψει η μεταγραφή που τόσο έχει ανάγκη αυτή την εποχή το «τριφύλλι».

 

Τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, ειδικά από την Τουρκία. Ένα από αυτά αφορά τον Βραζιλιάνο στόπερ της Σεβίλλης, Μαρκάο, με τον οποίο ο Τερίμ είχε συνεργαστεί στη Γαλατά. Η περίπτωσή του έπεσε στο τραπέζι αλλά οι σοβαροί τραυματισμοί που είχε το τελευταίο διάστημα αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα.

Από τον Αύγουστο του 2022 μέχρι και σήμερα, ο 28χρονος άσος έχει αντιμετωπίσει πολλά και διαφορετικά προβλήματα τραυματισμού, με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμος σε τουλάχιστον 60 από τα παιχνίδια της ισπανικής ομάδας!

Από κει και πέρα, μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στη λίστα του Παναθηναϊκού σύμφωνα με πληροφορίες  από την Γαλλία, είναι ο Κριστοφέρ Ζουλιέν. Ο θηριώδης στόπερ της Μονπελιέ, ο οποίος είχε απασχολήσει σοβαρά το «τριφύλλι» και το καλοκαίρι του 2023, όταν τελικά οι «πράσινοι» κατέληξαν στον δανεισμό του Τιν Γεντβάι από την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Κατά το παρελθόν είχε φορέσει μεταξύ άλλων την φανέλα της Τουλούζ (2016-2019) και της Σέλτικ (2019-2022) ενώ φέτος έχει 9 συμμετοχές στη Ligue 1, 6 ως βασικός και 3 ερχόμενος από τον πάγκο.

Ομάδα: