ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 December, 2023 - 18:38

Categories: 

Δυνατά για Παλαβεσίνο και Λέο Περέιρα ο Ολυμπιακός

Νέα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για Ολυμπιακό και Παλαβεσίνο! Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, οι Πειραιώτες έχουν στη λίστα τους τον 27χρονο κεντρικό χαφ από τη Σαν Λορέντζο και αναμένεται να κινηθούν για την απόκτησή του.

Μάλιστα, ένα νέο δημοσίευμα στην Αργεντινή αναφέρει ότι «ο Παλαβεσίνο περιμένει πρόταση από τον Ολυμπιακό πριν απαντήσει στη Σαν Λορέντζο, καθώς ο παίκτης προτιμά να παίξει στο εξωτερικό».

 

Ο Παλαβεσίνο είναι 27 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις "6", "8" και "10" και έχει συμβόλαιο με την Ρίβερ Πλέιτ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχει ισπανικό διαβατήριο, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 2,7 εκατ. ευρώ.

 

Την ίδια στιγμή στον Ολυμπιακό φροντίζουν να κρατούν ζεστό το ενδιαφέρον τους για τον 27χρονο κεντιρκό αμυντικό της Φλαμένγκο Λέο Περέιρα. Ο εν λόγω παίκτης αγωνίζεταισ την βραζιλιάνικη ομάδα ααπό τον Ιανουάριο του 2020 ακι μέσα στο 2023 έχει μετρήσει 53 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Ομάδα: