ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

2 December, 2017 - 23:30

Categories: 

Δύο σπουδαίοι χορευτές και μεγάλες προσωπικότητες του Flamenco στην σκηνή του Half Note

Δύο σπουδαίοι χορευτές και μεγάλες προσωπικότητες του Flamenco έρχονται με το εξαιρετικό συγκρότημά τους για τέσσερις εμφανίσεις να μεταφέρουν την αρμονική τους συνεργασία απ’ τις σκηνές του κόσμου, στην σκηνή του Half Note από την Παρασκευή 1 έως τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017.

Απ’ την καρδιά της Ανδαλουσίας στην Αθήνα

Με αμέτρητες διακρίσεις σε όλο τον κόσμο, η Alicia Márquez ανήκει στις …υπερδυνάμεις (!) του Flamenco. Γεννημένη το 1972, υπήρξε αγαπημένη μαθήτρια της «maestra» Matilde Coral και σήμερα είναι μια από τις πιο αντιπροσωπευτικές χορεύτριες της μεγάλης σχολής της Σεβίλλης. Έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με κορυφαίους χορογράφους όπως οι Mario Maya, Carlos Saura και Fernando Romero, ενώ τώρα κάνει solo καριέρα. Παράλληλα διευθύνει και δική της σχολή χορού στην γενέτειρά της τη Σεβίλλη. Η Alicia Márquez είναι απλά μία από τις καλύτερες χορεύτριες του Flamenco και από τις ιέρειες του χορού αυτού.

Μαζί της ο απαράμιλλος χορευτής Ramón Martinez. Γεννημένος στη Μάλαγα Martinez αποφοίτησε με διακρίσεις από το Conservatorio Superior de Danza Española. Μεταξύ των δασκάλων του ήταν η Matilde Coral, ο Manolo Marín και η Eva la Yerbabuena. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του έχει λάβει σημαντικά βραβεία (Διαγωνισμό Χορού Peña Flamenca Torre del Cante το 1992, στο Εθνικό Διαγωνισμό της La Perla de Cádiz το 2003 και το Dora Mayor το 2007). Έχει μοιραστεί την σκηνή με τις Maria Pagés, Cristina Hoyos και τον Paco Peña περιοδεύοντας μαζί τους ενώ τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται μόνιμα με τον κορυφαίο Israel Galvan. Με την Alicia Marquez συνεργάζονται και στην σχολή στην Σεβίλλη, αλλά έχουν φτιάξει την Compania Flamenca Alicia Márquez & Ramón Martinez και εμφανίζονται σε μεγάλα Φεστιβάλ της Ισπανίας αλλά και όλου του κόσμου.

Alicia Márquez : χορός

Ramón Martinez : χορός

Miguel Picuo: φωνητικά

Roque Acevedo: κιθάρα

Half Note Jazz Club: Τριβωνιανού 17, Μετς – Αθήνα, τηλ. κρατήσεων: 210 9213310. Ώρα έναρξης: Παρασκευή και Σάββατο: 22.30, Κυριακή και Δευτέρα: 21.30. Τιμές εισιτηρίων: Α΄ ζώνη: 30 ευρώ, Β΄ ζώνη: 25 ευρώ, μπαρ: 20 ευρώ, τη Δευτέρα 4/12: έκπτωση 5 ευρώ σε όλες τις ζώνες για κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητές. Προπώληση εισιτηρίων: καταστήματα: Media Markt, Seven Spots, Reload Stores, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, ηλεκτρονικά: halfnote.gr, viva.gr και artinfo.gr.

Ετοιμάσου να απολαύσεις σε απόσταση αναπνοής, το πάθος και την μαγεία του αυθεντικού Ανδαλουσιάνικου Flamenco puro. Enjoy!

Καλό μήνα και καλό σαββατοκύριακο.

Πηγή athina984.gr

olymbic idea