ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 January, 2023 - 22:35

Categories: 

Είχε Ίνγκασον ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο θριαμβευτής του ντέρμπι της Τούμπας, αφού επικράτησε με 1-0 του Άρη στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 16η εμβόλιμη αγωνιστική της SuperLeague και πρώτη «στροφή» για το 2023.Λυτρωτής για τους γηπεδούχους αποδείχθηκε ο Ίνγκασον, αφού με κεφαλιά - δυναμίτη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Ισλανδός στόπερ νίκησε τον εξαιρετικό Κουέστα. Γεγονός που επέτρεψε στους «ασπρόμαυρους» να σκαρφαλώσουν στην τρίτη θέση με 32 πόντους, φτάνοντας τον Ολυμπιακό, στο -3 από την δεύτερη ΑΕΚ και 10 πόντους μακριά από τον πρωτοπόρο και αήττητο Παναθηναϊκό. Το σύνολο του Ρασβάν Λουτσέσκου ήταν κυρίαρχο στο συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αφού ήταν η ομάδα όπου κυρίως στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε τις σημαντικότερες ευκαιρίες να δώσει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στην επιτυχία της . Οι κίτρινοι έμειναν στους 25 πόντους και είναι στην έκτη θέση.

Με φουλ επιθετικές βλέψεις μπήκε στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ. Στο 17' υπήρξε τσεκ στο VAR για χέρι παίκτη του Άρη, έπειτα από κεφαλιά του Ολιβέιρα. Ο Μπόγκναρ έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Σβαμπ να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο Αυστριακός δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουέστα, ο οποίος έδιωξε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 34’ ο ΠΑΟΚ είχε και δεύτερο δοκάρι. Ο Κωνσταντέλιας είδε την κίνηση του Νάρεϊ στα αριστερά, εκείνος πλάσαρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ομάδα: