ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 October, 2023 - 22:57

Categories: 

Είχε .. Λόνγκο η Λαμία και κατέβαλε τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1)

Η Λαμία επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Αθανάσιος Διάκος για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Λόνγκο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα κι αυτό που χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

 

Το πρώτο γκολ ήρθε νωρίς για τους γηπεδούχους, με τον Μαρτίνεθ να δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους μόλις στο 8ο λεπτό του αγώνα.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ και την απομάκρυνση του Εραμούσπε, ο Μαρτίνεθ έκανε ένα δυνατό σκαστό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει αρχικά στον Τζίμα και στη συνέχεια να καταλήγει στην εστία του Κλέιμαν για το 1-0 της Λαμίας.

Οι Ηπειρώτες ανέβηκαν και πίεσαν για να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, με τον Εραμούσπε να μην καταφέρνει στο 15' να στείλει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα, ενώ δύο λεπτά μετά με φοβερή επέμβαση ο Κοσέλεφ σταμάτησε το σουτ του Κόντε από το ύψος του πέναλτι, διατηρώντας το προβάδισμα για τη Λαμία.

 

Τελικά, ο Εραμούσπε εξιλεώθηκε κι αυτό που δεν έκανε στο 15ο λεπτό , το έκανε τρία λεπτά αργότερα. Έπειτα από κόρνερ, ο Λόνγκο απομάκρυνε εσφαλμένα, με τον Εραμούσπε να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας για τον ΠΑΣ σε 1-1.

 

Στο 37' ο Λόνγκο πέτυχε με κεφαλιά το πρώτο του γκολ στη Stoiximan Super League μετά από ασίστ του Καρλίτος κι έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τη Λαμία.

Η μεγαλύτερη στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου ήταν στο 55' για τους φιλοξενούμενους. Ο Ριένστρα δοκίμασε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κόσελεφ.

 

Στο 71' οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Σε πρώτο χρόνο ο Σλίβκα έκανε το γύρισμα, βρήκε τον Τόσιτς που έκανε το σουτ, με τον Κλέιμαν να διώχνει. Ο Τόσιτς σε δεύτερο χρόνο ξανασουτάρει, με τον Καραχάλιο αυτή τη φορά να απομακρύνει στη γραμμή με το δεξί.

 

 

Η Λαμία συνέχισε να απειλεί, αλλά δεν μπόρεσε ούτε ο Σλίβκα στο 78', ούτε ο Ακούνια στο 81' να σκοράρουν το τρίτο γκολ για την ομάδα τους.