ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 January, 2024 - 17:26

Categories: 

Εκπληκτικός Άρης πέρασε με «τεσσάρα» από το Αγρίνιο!

Θρίαμβος για τον ανανεωμένο Άρη στο Αγρίνιο!

Παρά το γεγονός πως ο Άκης Μάντζιος προέβη σε εκτεταμένο ροτέισον, δίνοντας μεταξύ άλλων φανέλα βασικού στους νεοφερμένους, Φετφατζίδη και Ρόουζ, οι Θεσσαλονικείς έφυγαν με μεγάλο διπλό από την έδρα του Παναιτωλικού, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-0 για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Το σκορ για τους «κίτρινους» άνοιξε ο Τζούρασεκ στο 19', για να έρθουν στην επανάληψη οι Σουλεϊμάνοφ (78'), Σαβέριο (90') και Σαμόρα (90+6') να διαμορφώσουν το τελικό σκορ, παιχνίδι στο οποίο πάτησε χορτάρι για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο και τον σοβαρό τραυματισμό του ο Μάνου Γκαρθία!

Με το αποτέλεσμα αυτό, ο Άρης έφτασε τους 30 βαθμούς - στο -2 από τον 4ο Ολυμπιακό -, πηγαίνοντας έτσι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη (17/01) στο «Κλ. Βικελίδης»!

Όσον αφορά τον Παναιτωλικό, έμεινε στην 11η θέση και τους 14 βαθμούς, γνωρίζοντας την πρώτη εντός έδρας ήττα του μετά από μια σειρά τριών αγώνων (2-1-0).

 

 

 

Ομάδα: