ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
palaiologos

9 November, 2018 - 16:28

Categories: 

Εκτός Εθνικής ο Χριστοδουλόπουλος

Με αρκετές εκπλήξεις η πρώτη αποστολή της εθνικής μας ομάδας, επί εποχής Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος δε συμπεριέλαβε τους Λάζαρο, Τζιόλη και Τζαβέλλα.

 

Η πρώτη αποστολή του Αγγελου Αναστασιάδη ως προπονητής της εθνικής είναι γεγονός.

 

Για πρώτη φορά κλήθηκαν οι Μασούρας, Βλαχοδήμος και Κούτρης. Από εκεί και πέρα επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Δημήτρης Σιόβας, ενώ εκτός έμειναν οι Τζαβέλλας και Τζιόλης.

 

 

Εκτός έχει μείνει ο Καρνέζης επίσης όπως ήταν αναμενόμενο με την τριάδα να αποτελείται από τους Μπάρκα, Πασχαλάκη και Βλαχοδήμο.

 

Ο Σάμαρης επιστρέφει παίρνοντας τη θέση του Τζιόλη ουσιαστικά, ενώ ο Κούτρης αυτή του Τσιμίκα που κλήθηκε στην Ελπίδων. Ο Σιόβας, από την άλλη, καλύπτει το κενό που αφήνει η μη κλήση του Τζαβέλλα.

 

Ο Γιώργος Μασούρας, από την άλλη, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις  του με τον Πανιώνιο βλέπει να πιάνουν τόπο οι κόποι του και έτσι παίρνει το βάπτισμα του πυρός στην Εθνική. Φυσικά, για να γίνει αυτό έμεινε εκτός αποστολής ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

 

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Οδ. Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Φορτούνης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μασούρας, Μήτρογλου, Κουλούρης, Καρέλης

olymbic idea