ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 September, 2023 - 17:59

Categories: 

Ελλιπής ο Πανσερραϊκός κόντρα στην Κηφισιά

Με απογευματινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία σήμερα (16/09), η προετοιμασία του Πανσερραϊκού -η αποστολή του οποίου βρίσκεται από το πρωί στην Αθήνα- για το αυριανό εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στην Stoiximan Super League.

Εκτός των πλάνων του Πάμπλο Γκαρσία είναι οι Στίνα, Γούλερι, Κολομπίνο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ο Ντάνκερλουι καθώς δεν πρόλαβε να επιστρέψει εγκαίρως από το Σουρινάμ και οι Καρασαλίδης, Οικονόμου, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου, Ανάκογλου.

 

 

 

 

Αντιθέτως, ο Ουρουγουανός προπονητής των «λιονταριών» έχει 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Μπεργκστρεμ, Χάγιεκ, Πηλέας, Τσαγκαλίδης, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Μορέιρα, Σοφιανός, Τομάς, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Μπαϊροβιτς.