ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 December, 2023 - 15:21

Categories: 

Ελλιπής στην Καρδίτσα ο Ολυμπιακός

Με σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Καρδίτσα (11/12, 20:15), για το ματς της 10ης αγωνιστικής της StoiximanBasketLeague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν σίγουρα τις υπηρεσίες των Κώστα Παπανικολάου και Άλεκ Πίτερς. Ο αρχηγός των Πειραιωτών ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στη δεξιά μηροβουβωνική χώρα, έπειτα από το χτύπημα που δέχτηκε από τον Ντίνο Ράντοντσιτς, στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου.

Από την άλλη, ο Αμερικανός φόργουορντ δεν είναι τραυματίας, αλλά έλαβε τη σχετική άδεια για τη γέννηση του παιδιού του. Από ‘κει και πέρα, απρόοπτο με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο διεθνής γκαρντ ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και εφόσον αισθανθεί καλύτερα, τότε ενδεχομένως να ταξιδέψει αυθημερόν στη Θεσσαλία.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει και ένα ευχάριστο νέο. Κι αυτό γιατί, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ξεπέρασε το πρόβλημά του και θα ακολουθήσει την αποστολή.

Τέλος, για την αναμέτρηση με την Καρδίτσα δεν υπολογίζονται οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Φίλιπ Πετρούσεφ, καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ομάδα: