ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 May, 2022 - 15:25

Categories: 

Ενίσχυση με Φόστερ για τον Προμηθέα

Και επίσημα στον Προμηθέα Πατρών συνεχίζει την καριέρα του ο Μάρκους Φόστερ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους Πατρινούς και καλείται να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Κόνερ Φράνκαμπ.

Ο 27χρονος γκαρντ από την Αμερική είχε φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού για το πρώτο μισό της περσινής σεζόν, ενώ από τότε πέρασε από την Τουρκ Τέλεκομ και τους Vipers της G-League για να καταλήξει στον Προμηθέα. Με τα playoffs της Stoiximan Basket League μάλιστα να πλησιάζουν, ο Μάκης Γιατράς πρέπει να ενσωματώσει τον Φόστερ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ομάδα για να είναι πανέτοιμος ενόψει των αγώνων κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την απόκτηση του αμερικάνου καλαθοσφαιριστή Marcus Foster και τον καλωσορίζει στην οικογένειά της.Ο Μarcus Foster γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου του 1995 (27 ετών) στην Wichita Falls. Βλέπει τον κόσμο από τα 190 εκατοστά και αγωνίζεται στις θέσεις της περιφερειακής γραμμής (Point Guard/ Shooting Guard). Ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2013-14 από τα NCAA και για τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε εκεί, πρώτα στους Kansas State Wildcats και εν συνεχεία στους Creighton Bluejays.

Τη σεζόν 2019-20 έπαιξε για πρώτη στα ευρωπαϊκά γήπεδα και στην Ισραηλινή Hapoel Holon, ενώ την επόμενη χρονιά συστήθηκε στο ελληνικό κοινό, παίρνοντας μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, στον οποίο έμεινε για μισή σεζόν, μετρώντας 5,3 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ.

Το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν τον βρήκε στην Τουρκία και την Turk Telekom, ενώ φέτος έπαιξε στους Rio Grande Valley Vipers, όπου μέτρησε 18,7 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ.

Υποδεχόμαστε τον Marcus Foster στον Οργανισμό του Προμηθέα και του ευχόμαστε να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο».