ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 June, 2023 - 17:43

Categories: 

Ενίσχυση στην άμυνα με Φατόρε για τον Άρη

Μία ακόμα μεταγραφή, μετά από αυτή του Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, αναμένεται να ολοκληρώσει ο Άρης!

Οι «κίτρινοι» πρόκειται να φέρουν αύριο (19/6) στη Θεσσαλονίκη τον νεαρό αμυντικό, Βαλεντίνο Φατόρε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη, έχοντας πραγματοποιήσει μόνο μία εμφάνιση με την πρώτη της ομάδα, τη σεζόν 2021-22 σε ένα παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Στα 21 του χρόνια, ο Αργεντίνος έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες της Σεβίλλης, ενώ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν πραγματοποίησε 33 εμφανίσεις (με 5 γκολ) με τη δεύτερη ομάδα των Ανδαλουσιανών, στην τέταρτη κατηγορία της Ισπανίας. Μάλιστα, στα περισσότερα παιχνίδια της φόραγε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Κυρίως αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ, ωστόσο είναι ικανός να παίξει και στο κέντρο της άμυνας, ενώ παρότι γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, δεν θα πιάσει θέση μη κοινοτικού, αφού έχει ισπανικό διαβατήριο!

 

Ομάδα: