ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 April, 2022 - 15:54

Categories: 

Ενδεχόμενη έλευση του Τεν Χαγκ «φέρνει» Άντονι και Τίμπερ στην Γιουνάιτεντ

 

Ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ, φαντάζει, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, ως ο επικρατέστερος υποψήφιος για να κάτσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη σεζόν και σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής «Mirror» αναμένεται να φέρει μαζί του στο «Ολντ Τράφορντ» δύο ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ολλανδίας.

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Άντονι και τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό Γιουριέν Τίμπερ. Αμφότεροι εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους με τη φανέλα του Άγιαξ στη φετινή σεζόν, έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Έτσι, σε περίπτωση που ο 52χρονος Ολλανδός τεχνικός αποφασίσει να μετακομίσει στο Μάντσεστερ το ερχόμενο καλοκαίρι, αναμένεται να εισηγηθεί άμεσα την απόκτηση των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών, με τους οποίους έχει συνεργαστεί άψογα στην ομάδα του Άμστερνταμ.