ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 September, 2023 - 17:31

Categories: 

Εντυπωσιακή η Γερμανία διέλυσε τη Σλοβενία με «κατοστάρα»!

Σκόρπισε... τρόμο η Γερμανία!

Η ομάδα του Γκόρντι Χέρμπερτ έπαιζε ματς πρωτιάς με τη Σλοβενία, που μόνο ντέρμπι δεν ήταν, αφού τη διέλυσε με σκορ 100-71, συνεχίζοντας αήττητη την πορεία της στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου προκρίθηκε ως πρώτη!

Η Σλοβενία ήταν τρομερή στην πρώτη περίοδο και έδειξε ικανή να πάρει την πρώτη θέση (11-25), όμως από εκεί και πέρα δεν... υπήρξε καν στο παρκέ, με την παρέα του Ντένις Σρέντερ να κάνει μία πολύ άνετη νίκη και να περιμένει αντίπαλο στην επόμενη φάση μεταξύ Καναδά, Λετονίας και Ισπανίας! Από την άλλη, η ομάδα του Αλεξάντερ Σέκουλιτς πήρε και αυτή την πρόκριση στους «8», ωστόσο σίγουρα προβλημάτισε με την απόδοσή της.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Ντένις Σρέντερ, ο οποίος έκανε «μαγικό» ματς με 24 πόντους και 10 ασίστ. Εξαιρετικός και ο Ντάνιελ Τάις με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ 12 πόντους πρόσθεσε ο Άιζακ Μπόνγκα, που έκανε και εξαιρετική άμυνα πάνω στον Λούκα Ντόντσιτς.

Ο τελευταίος έβαλε 23 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ, όμως ήταν απελπιστικά άστοχος (2/11 τρίποντα), ενώ δεν βρήκε ποτέ ιδιαίτερη στήριξη από τους συμπαίκτες του, με μοναδικό άλλο διψήφιο τον Κλέμεν Πρέπελιτς.

Τα δεκάλεπτα: 11-25, 38-34, 68-52, 100-71