ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 October, 2023 - 19:09

Categories: 

Εντυπωσιακός Ολυμπιακός συνέτριψε με κατοστάρα τον Κολοσσό!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ένας απολαυστικός Ολυμπιακός την εκτός έδρας αναμέτρησή του κόντρα στον Κολοσσό, τον οποίο συνέτριψε με το εντυπωσιακό 59-102!

Στο … αγαπημένο τους νησί, εκεί που πριν από τρεις εβδομάδες κατέκτησαν το δεύτερο συνεχόμενό τους Σούπερ Καπ απέναντι στον Παναθηναϊκό, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν άφησαν το πόδι τους από το γκάζι εμφανίζοντας στο παρκέ πολλές από τις πτυχές του ταλέντου και της άφθαστης ποιότητάς τους, στέλνοντας σαφή μηνύματα ενόψει των επερχόμενων αναμετρήσεών τους κόντρα σε Αναντολού Εφές και Παναθηναϊκό.

Με το επιβλητικό (59-102) ο Ολυμπιακός έκανε το «τρία στα τρία» στην Basket League, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα ξανά τους Νίκολα Μιλουτίνοβ και Άλεκ Πίτερς, ωστόσο όλοι οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν απολύτως συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για όλα!

Πρώτος σκόρερ ο Πίτερς με 16 πόντους. ενώ οι Μιλουτίνοβ Και Γκος είχαν από 13 πόντους. Διψήφιοι οι Παπανικολάου και Φαλ, με 12 και 11 πόντους αντίστοιχα!

 

Τα δεκάλεπτα: 12-26, 28-49, 38-77, 59-102.

Ομάδα: