ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

7 July, 2023 - 03:06

Categories: 

Εξελίξεις στα τηλεοπτικά της SL, 60o Ράλλυ Αιγαίου στη NOVA και F1 Μ. Βρετανίας σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+!

Η COSMOTE TV ανανέωσε τη συνεργασία της με τις ΠΑΕ Βόλος, Λαμία, ΟΦΗ και Παναιτωλικός για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ συμφώνησε και με τη «νεοφώτιστη» Κηφισιά για τη σεζόν 2023-2024. Έτσι, όλοι οι εντός έδρας αγώνες των ομάδων για το Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League και οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας, θα προβάλλονται αποκλειστικά από τα κανάλια COSMOTE SPORT.

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV, θα βρίσκεται κάθε εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα για να καλύψει τους αγώνες των ομάδων για τη Stoiximan Super League, πλαισιώνοντάς τους με πλούσια ρεπορτάζ, παρασκήνιο και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων.

Οι αγώνες του Βόλου, της Κηφισιάς, της Λαμίας, του ΟΦΗ και του Παναιτωλικού, έρχονται να προστεθούν στο πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, που τη σεζόν 2023-24 περιλαμβάνει τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League), μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Lega Serie A, Liga Portugal Bwin κ.α.), το κύπελλο Αγγλίας (FA Cup) κ.ά.

Η Nova σαλπάρει και στηρίζει το AEGEAN 600 και το επετειακό 60o Ράλλυ Αιγαίου!

 

Η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τον Ιούλιο βάζει πλώρη για το Αιγαίο, στηρίζοντας ως επίσημος τηλεοπτικός μεταδότης και χορηγός επικοινωνίας τις δύο μεγάλες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις, για πρώτη φορά το AEGEAN 600 και για 10η χρονιά το Ράλλυ Αιγαίου που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ).

To AEGEAN 600 θα πραγματοποιηθεί φέτος από 7 έως 15 Ιουλίου και έχει πετύχει ρεκόρ συμμετοχών με 45 σκάφη από 17 χώρες! Οι εγγραφές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο καθώς στην τρίτη χρονιά διεξαγωγής του διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα θα πάρουν εκκίνηση 45 σκάφη με περισσότερους από 600 ιστιοπλόους από 17 χώρες, αριθμοί ρεκόρ για τη διοργάνωση. Το μεσημέρι της Κυριακής 9 Ιουλίου, τα ιστιοφόρα, αφού πάρουν εκκίνηση από το Σούνιο, θα ακολουθήσουν πορεία προς τη Μήλο, θα περάσουν μέσα από την Καλντέρα της Σαντορίνης και θα συνεχίσουν νοτιότερα προς την Κάσο. Αφού αφήσουν αριστερά την Κάρπαθο, θα παραπλεύσουν τη Ρόδο, Κανδελιούσσα, Κω, Κάλυμνο, Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι και την Πάτμο. Θα διασχίσουν το απρόβλεπτο Ικάριο Πέλαγος, θα πλεύσουν ανάμεσα σε Μύκονο και Δήλο και, αφού περάσουν, από Γυάρο και Κέα θα τερματίσουν στο Σούνιο.

Το Ράλλυ Αιγαίου, η παλαιότερη και πιο λαμπρή ιστιοπλοϊκή κούρσα στην Ελλάδα, γιορτάζει φέτος τα 60 του χρόνια και θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 31 Ιουλίου. Τα σκάφη που θα λάβουν μέρος στον αγώνα θα ξεκινήσουν στις 21 Ιουλίου από τον Φαληρικό όρμο και θα δέσουν στο λιμάνι της Ερμούπολης της Σύρου, επαναλαμβάνοντας τη διαδρομή Πειραιάς – Σύρος που είχαν κάνει το 1964 στο πρώτο Ράλλυ Αιγαίου. Από την Σύρο, την πρωτεύουσα τον Κυκλάδων, τα σκάφη του αγώνα θα πλεύσουν νότια και θα δέσουν στην μαγευτική Ίο, τον δεύτερο σταθμό του επετειακού 60ου Ράλλυ Αιγαίου. Η διαδρομή της επιστροφής από την Ίο για το Σούνιο προβλέπεται ιστιοπλοϊκά συναρπαστική!

Η Nova, μέσα από τα αθλητικά της κανάλια και με τη σφραγίδα της κορυφαίας δημοσιογραφικής ομάδας θα καλύψει με τον αρτιότερο τρόπο και τις δύο διοργανώσεις. με ειδικές 15λεπτες εκπομπές στο Novasports Start (22:00) προκειμένου οι συνδρομητές να απολαύσουν κάθε στιγμή.

H CEO της Nova Media, Κική Σιλβεστριάδου τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Nova στηρίζει ως επίσημος τηλεοπτικός μεταδότης και ως χορηγός επικοινωνίας τις δύο μεγάλες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις, AEGEAN 600 και το επετειακό 60ο Ράλλυ Αιγαίου, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ). Η δημοσιογραφική ομάδα του Novasports τον Ιούλιο θα διασχίζει το  Αιγαίο για να καλύψει με τον αρτιότερο τρόπο και τις δύο διοργανώσεις με ειδικές 15λεπτες εκπομπές προκειμένου οι συνδρομητές μας και οι φίλοι της ιστιοπλοΐας να απολαύσουν το πανέμορφο άθλημα. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και στις δύο μεγάλες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις».

F1 Μεγάλης Βρετανίας σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+

Ο 10ος αγώνας του πρωταθλήματος της Formula 1 διεξάγεται στο «Silverstone Circuit» της Μεγάλης Βρετανίας και θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 9 Ιουλίου, στις 17:00 από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Tο πρώτο Grand Prix της σύγχρονης ιστορίας του αθλήματος, με νικητή τον Nίνο Φαρίνα με Alfa Romeo, διεξήχθη το 1950 στην ιστορική πίστα του Silverstone, στο αεροδρόμιο του B’ Παγκοσμίου Πολέμου. Σήμερα, σε μια ακτίνα 100km από τη σύγχρονη πίστα του Silverstone, χτυπά αναμφίβολα η καρδιά της Formula 1, καθώς εκεί έχουν την έδρα τους οι περισσότερες ομάδες: Aston Martin, Mercedes, Red Bull, Alpine, Haas, McLaren.

Ως πίστα το Silverstone είναι το απόλυτο τεστ αεροδυναμικής απόδοσης. Δεν έχει μεγάλες ευθείες, δεν έχει αργές στροφές, δεν έχει σημεία ακραίου φρεναρίσματος. Τα 5891m της διαδρομής είναι μια συνεχή αλληλουχία γρήγορων στροφών που φέρνουν στα όρια τους, μηχανές και ανθρώπους. Ειδικά η τριπλέτα στροφών Μπέκετς, Μάγκοτς, Τσάπελ, δεν έχει όμοιό της στη Formula 1.

Πέρυσι στο Silverstone κέρδισε η Ferrari με τον Κάρλος Σάινθ. Στον προηγούμενο αγώνα στην Αυστρία τα κόκκινα μονοθέσια έδειξαν σημάδια βελτίωσης, συνεπώς δεν αποκλείεται να κοντράρουν τον Φερστάπεν στο Silverstone. Ο Ολλανδός πρωταθλητής βρίσκεται σε οίστρο με 7 νίκες σε 9 αγώνες και μοιάζει ασυγκράτητος και ανίκητος.

Ο αγώνας διαρκεί 52 γύρους και η Pirelli έχει στη διάθεση όλων των ομάδων τις πιο σκληρές γόμες της γκάμας της: C1, C2, C3 καθώς οι πιέσεις στα ελαστικά είναι πολύ μεγάλες. Μάλιστα θα κάνει ντεμπούτο για λόγους ασφαλείας ένας νέος πιο ανθεκτικός σκελετός. Για όλα αυτά, αλλά και τα σλικ ελαστικά χωρίς προθέρμανση που θα δοκιμαστούν εκεί μετά τον αγώνα, μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του ANT1 και στην εκπομπή «FORMULA 1 SHOW» ο αγωνιστικός διευθυντής της εταιρείας, Μάριο Ίσολα. Επίσης, η απεσταλμένη του ΑΝΤ1 στο Silverstone, Μαρία Θωμά θα μας μεταφέρει το κλίμα από τα paddock. Στην παρουσίαση της εκπομπής «FORMULA 1 SHOW» θα βρίσκονται οι Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης και στις περιγραφές οι Γιώργος Ανανίδας, Κώστας Λεώνης, Τζώρτζης Μαρκογιάννης, Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ 10ου GRAND PRIX ΣΕ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΑΝΤ1+ 

F1 FP1

7/7 14:30 ANT1+ F1 

FP2 7/7 18:00 ANT1+ F3 Sprint race

8/7 11:20 ANT1+ F1 FP3

8/7 13:30 ANT1+ F2 Sprint race

8/7 15:15 ANT1+ F1 Qualifying

8/7 17:00 ANT1+ F3 Feature race

9/7 10:20 ANT1+ F2 Feature race

9/7 11:55 ANT1+ F1 Formula 1 Show

9/7 16:00 ANT1, ANT1+ F1

Race n9/7 17:00 ANT1, ANT1+

Την Κυριακή 9 Ιουλίου, στις 17:00, το 10ο Grand Prix της Formula 1 έρχεται αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+!

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Παρασκευή και σας περιμένουμε στο HIGH TV (19.30-20.30), στα ""Θρυλούμενα"", μαζί με την Τ. Παναγιωτοπούλου, για να μιλήσουμε για τα θέματα του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ...

-Παρασκευή στο «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ», η Φαίη Σκορδά μας εύχεται «καλό καλοκαίρι» με μία ξεχωριστή συνέντευξη, με τον παγκοσμίου φήμης τενόρο Andrea Bocelli, λίγες μέρες πριν τη μεγαλειώδη συναυλία του στις 18 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας...

-Μετά την Κηφισιά που συμφώνησε με την Cosmote TV, το ίδιο δρομολόγειο ετοιμάζεται να κάνει η ΑΕΚ. Από την άλλη μεριά, ΠΑΟΚ, Αρης και Πανσερραϊκός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την NOVA. Μόνο ο ΠΑΣ, δεν εχει αποφασίσει ποιο συμδρομητικό θα μεταδίδει τους εντός έδρας αγώνες του...

-Πολύ κοντά στην αγορά της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και της ιστοσελίδας iefimerida.gr, φέρεται να είναι η "τριανδρία" Μπάκος, Καϋμενάκης και Εξάρχου...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com