ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 June, 2022 - 22:04

Categories: 

Εξετάζει τον Μότλεϊ ο Ολυμπιακός!

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού.

Μπορεί στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο να μετρούν αντίστροφα τις ημέρες για την έναρξη των επερχόμενων τελικών που θα κρίνουν τον νέο πρωταθλητή, ωστόσο, αυτή η παράμετρος σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να επηρεάζει την προεργασία που αφορά την μεταγραφική δραστηριότητα ενόψει της επόμενης περιόδου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός φέρεται να ενδιαφέρεται για τον 27χρονο φόργουορντ/σέντερ της Κουμπάν, Τζόναθαν Μότλεϊ, ο οποίος βρίσκεται και στη μεταγραφική λίστα της Φενερμπαχτσέ.

Ο νε λόγω παίκτης έχει ύψος 2.03 μ. είναι τρομερά αθλητικός και προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, στην οποία είχε 18,4 πόντους, 6,3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1,5 κλεψίματα και 1,1 μπλοκ στη VTB League και 21,2 πόντους, με 63% στα δίποντα και 33% στα τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ, 1,1 μπλοκ στο EuroCup.

Στοιχεία τα οποία μόνο απαρατήρητα δεν έχουν περάσει από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους άμεσους συνεργάτες του, οι οποίοι φροντίζουν να συλλέγουν διαρκώς στοιχεία για την περίπτωσή του.

Δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην κορυφαία ευρωπαϊκή μπασκετική διοργάνωση και μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν, θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και να αγωνιστεί σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Σε αυτό το πλαίσιο ανήκει και η περίπτωση του Τζόναθαν Μότλεϊ, με τη Φενερμπαχτσέ να εμφανίζεται ως μια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες. Ο 27χρονος εκτός από την Λοκομοτίβ, έχει αγωνιστεί επίσης σε Ντάλας Μάβερικς και Λος Αντζελες Κλίπερς, ενώ το 2021 είχε περάσει από την Κορέα και τους Νταεγκού Πίγκασους.