ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 May, 2023 - 19:18

Categories: 

Εξετάζει τον Φακούντο Γκαρσές ο Ολυμπιακός

 

Το όνομα του Φακούντο Γκαρσές «έσκασε» στα δημοσιογραφικά στέκια. Από την Ισπανία συγκεκριμένα ήρθε η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

 

Το γεγονός ότι και η Χετάφε έχει μπει στο παιχνίδι της αποκτησής του, οι Ισπανοί πληροφορήθηκαν ότι για τον παίκτη έχει κάνει την προεργασία του και ο Ολυμπιακός μέσω του τμήματος σκάουτινγκ και κάπως έτσι έγινε γνωστό ότι ο 23χρονος Αργεντινός στόπερ απασχολεί τους Πειραιώτες.

 

Πώς έχουν τα πράγματα με τον Γκαρσές; Ο Ολυμπιακός γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή. Τον έχει παρακολουθήσει εδώ και μήνες και θεωρείται ένας από τους αμυντικούς που έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής. Αδιάφορος λοιπόν δεν είναι σε καμία περίπτωση ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός που είναι δεξιοπόδαρος και έχει ύψος 1.90μ.

 

Ο Γκαρσές έχει δει το όνομά του να φιγουράρει και στα ρεπορτάζ της μεξικανικής Κρουζ Αζούλ, αλλά το γεγονός ότι έφτασε μία ανάσα από την Αταλάντα τον περασμένο χειμώνα, είχε ως αποτέλεσμα να του ανοίξει η όρεξη και να επιθυμεί τη μετακίνησή του στην Ευρώπη. Η Κολόν Σάντα Φε φημολογείται ότι τον κοστολογείται γύρω στα 5,5 με 6 εκατομμύρια.

 

Πρόκειται για ένα ποσό που πολύ δύσκολα θα το δώσει ο Ολυμπιακός, αλλά όπως και να ‘χει, ο Γκαρσές είναι στην ατζέντα των «ερυθρόλευκων» και από εκεί και πέρα θα αποφασίσουν ο νέος τεχνικός διευθυντής και ο νέος προπονητής, αν θα πρέπει να ασχοληθούν ή όχι. Επαναλαμβάνουμε πάντως ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που στο λιμάνι τον γνωρίζουν πολύ καλά οι αρμόδιοι. Δεν βγήκε τυχαία το όνομά του στη δημοσιότητα. Στα συν του επίσης ότι είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου.

 

Ομάδα: