ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 November, 2022 - 19:44

Categories: 

Επέστρεψαν στις νίκες οι Νέοι του Ολυμπιακού

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Το συγκρότημα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου επιβλήθηκε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της πρεμιέρας της SuperLeague.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν με φουλ επιθετικές βλέψεις στην αναμέτρηση και στο 30’ έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ανοίξου το σκορ, όταν μετά τη σέντρα του Τσέλα, ο Προκοπίου έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο Ολυμπιακός έγινε ακόμη πιο πιεστικός στο δεύτερο μέρος. Στο 51′ ο Παπακανέλλος μετά από ατομική ενέργεια είδε την κίνηση του Χ. Κωστούλα, όμως ο τελευταίος δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 60′ ο Μπακούλας έκανε ένα όμορφο πλασέ, το οποίο εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα Βρακάς

Η λύτρωση για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 73′, ο Τσέλα εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Παπακανέλλος έπιασε την πρώτη κεφαλιά, και ο Χ. Κωστούλας από δύσκολη γωνία κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κουτσογούλας (88′ Φρέρης), Τσέλα, Κουτσίδης, Χρήστου, Πρεκατές, Προκοπίου (77′ Κ. Κωστούλας, Σταυρόπουλος, Μοίρας (46′ Παπακανέλλος), Χ. Κωστούλας (93′ Γατόπουλος), Μπακούλας

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αγγελής): Βρακάς, Πήλιος (94′ Αθανασίου), Ναούμης, Καφετζής, Γιαλεδάκης, Γερονικολός (79′ Χρήστου), Φερεντίνος, Λώλης, Σαλό, Κύρκος, Πάνος.