ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 March, 2023 - 16:41

Categories: 

Επέστρεψε ο Μπερνάρ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αγωνία για Σπόραρ, Σάρλια

 

Ένα ευχάριστο και δύο... προβλήματα περιλάμβανε η σημερινή (13/03) πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καλαφάτης», με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για την πρεμιέρα των playoffs και το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, σε αυτή έλαβε μέρος ο Μπερνάρ Ντουάρτε, για πρώτη φορά μετά από 11 ημέρες, θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» στην «OPAP Arena»!

 

 

Αντίθετα, Αντράζ Σπόραρ και Ζβόνιμιρ Σάρλια ακολούθησαν θεραπεία, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, έδειξαν για τον μεν Σλοβένο επιθετικό διάταση στον προσαγωγό, για τον δε Κροάτη κεντρικό αμυντικό κάκωση στο γόνατο. Η κατάστασή τους θα εκτιμάται καθημερινά, ωστόσο η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη τη δεδομένη χρονική στιγμή...

Από εκει και πέρα, όσοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του νικηφόρου αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

 

Ομάδα: