ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 October, 2022 - 15:16

Categories: 

Επέστρεψε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού ο Καλογερόπουλος

Την μεγάλη του επιστροφή στην ανδρική ομάδα πραγματοποίησε τη Τρίτη 911/100 ο Αλέξης Καλογερόπουλος.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος είχε πάρει συμμετοχές στα πλέι – οφ της περιόδου 2020-21 από τον Πέδρο Μαρτίνς επιστρατεύθηκε από την Κ-20 του Ολυμπιακού, ώστε να πλαισιώσει ξανά την πρώτη ομάδα. 

Με την κατάσταση στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού να παραμένει ακόμα δύσκολη ο Μίτσελ Γκονζάλεθ πήρε την απόφαση να… προβιβάσει από τη β’ ομάδα έναν κεντρικό αμυντικό που είχε σχεδόν μονιμοποιηθεί στην α’ ομάδα επί Πέδρο Μαρτίνς. Ο λόγος για τον Αλέξη Καλογερόπουλο ο οποίος την Τρίτη (11/10) ανέβηκε για να προπονηθεί με τους μεγάλους.

Να θυμίσουμε ότι στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Κρήτη με μοναδικό κανονικό διαθέσιμο στόπερ τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο αφού ο Ουσεϊνού Μπα δεν ήταν ακόμα έτοιμος προερχόμενος από τραυματισμό. Κι όλα αυτά τη στιγμή όπου ο Παπαέ Αμπού Σισέ τελούσε υπό καθεστώς σιωπηρής τιμωρίας για το παράπτωμά του στην αναμέτρηση με την Καραμπάγκ.

Με βάση όλα αυτά τα δεδομένα ο Μίτσελ πήρε το ρίσκο να εμπιστευθεί την θέση του κεντρικού αμυντικού στον νεαρό χαφ, Ντόι, και στο β’ ημίχρονο αφού η επιλογή δεν του βγήκε χρησιμοποίησε τον Εμβιλά δίπλα στον Σωκράτη.

Στο Μπακού… μέσω της β’ λίστας

Τώρα λοιπόν, και με… φόντο το δύσκολο και δίχως αύριο ματς της Πέμπτης (13/10) με την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ο Μίτσελ πήρε… ενισχύσεις από την β’ ομάδα. 

Στον Ολυμπιακό δεν είναι υπερβολή ότι ποντάρουν πολλά στο project  του νεαρού κεντρικού αμυντικού.

Δεν αποκλείεται, όπως λένε κάποιες πληροφορίες, να ταξιδέψει στο Μπακού ο Καλογερόπουλος μέσω της λίστας β’ του Ολυμπιακού για το Europa League αφού πληροί τις προϋποθέσεις.