ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 January, 2023 - 15:31

Categories: 

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό η Λαμπρούση!

Την μεταγραφική του αντεπίθεση συνεχίζει ακάθεκτος ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός σε όλα τα επίπεδα. Οι «ερυθρόλευκοι» την Τετάρτη (4/1) ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την επιστροφή της Τζίνα Λαμπρούση, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την γραμμή των κεντρικών, ενόψει της απαιτητικής και δύσκολης συνέχειας που περιμένει την ομάδα βόλεϊ Γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Τζίνα Λαμπρούση. Η Ελληνίδα κεντρική (1,84μ., 27/1/1993) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και επέστρεψε στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.

 

Η Τζίνα Λαμπρούση αποτέλεσε βασικό στέλεχος της «αυτοκρατορίας» του Θρύλου στο βόλεϊ Γυναικών, κατακτώντας επτά πρωταθλήματα, έξι Κύπελλα και ένα ευρωπαϊκό (Challenge Cup), το 2018 στην Προύσα. Μετά από δύο χρόνια στη γαλλική Μιλούζ (2020-22) και τη ρουμανική Ταρκόβιτσε (2022), η διεθνής μπλοκέρ επέστρεψε στο «σπίτι» της, φορώντας ξανά τα ερυθρόλευκα χρώματα.»

 

Ομάδα: