ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 March, 2023 - 18:57

Categories: 

Επιβλητικά προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός στον τελικό

Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Final Four του Κυπέλλου Γυναικών πανηγύρισε το απόγευμα της Παρασκευής (24/03) ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας 81-62 του αξιόμαχου ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλειστό της Ζωφριάς, στον πρώτο ημιτελικό της ημέρας!

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη, κυριάρχησε στο ματς, επιβάλλοντας τον δικό της ρυθμό απέναντι σε μια ομολογουμένως ανταγωνιστική ομάδα όπως αυτή του ΠΑΣ, με αποτέλεσμα να φτάσει στην πολυπόθητη πρόκριση, η οποία και είναι η τέταρτη στην ιστορία της στη διοργάνωση.

 

 

 

Πλέον, οι «πράσινες» περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (26/03, 14:00), ο οποίος θα προκύψει από το παιχνίδι Ελευθερία Μοσχάτου-Νίκη Λευκάδας, εκεί όπου θα διεκδικήσουν το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας τους και πρώτο μετά το μακρινό... 2000.

Κορυφαία για τους νικητές ήταν η Έμιλι Πότερ με ένα εντυπωσιακό double-double με 24 πόντους και 17 ριμπάουντ, ενώ από κοντά ακολούθησαν η Κάρτερ (16π., 5ρ.) και η Χριστινάκη (14π., 3ρ.). Για την ομάδα του Γιάννη Μαργαρίτη που αγωνίζεται στην Α2, ξεχώρισε η Μπριγκς (17π., 11ρ.) και Εγουόντο (18π., 8ρ.), η οποίες βρέθηκαν σε εξαιρετικό βράδυ.

 

Ομάδα: