ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 December, 2023 - 18:58

Επιμένουν στην Ιταλία για ΑΕΚ και Ματσόκι

Νέα δημοσιεύματα έρχονται από την Ιταλία και το Σαλέρνο, σε ό, τι αφορά την περίπτωση του Πασκουάλε Ματσόκι και την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, γίνεται εκ νέου λόγος για ενδιαφέρον της «Ένωσης» για τον δεξιό μπακ της Σαλερνιτάνα, σε μερικά εξ αυτών και για πρόταση του «δικεφάλου» (2 εκατ. ευρώ) που δεν κυμαίνεται όμως στο ύψος των απαιτήσεων της ομάδας του 28χρονου άσου (3 εκατ. ευρώ). Ενώ στο «τραπέζι» μπαίνει για ακόμα μία φορά και το όνομα της Νάπολι.

«Ο Ματσόκι είναι ένας από τους πιο περιζήτητους παίκτες της Σαλερνιτάνα και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα μπορούσε να αλλάξει ομάδα σύμφωνα με τις επιταγές του προέδρου Ιερβολίνο. Η Νάπολι προσπαθεί να τρέξει για τον δεξί μπακ που γεννήθηκε το 1995. Η συμφωνία θα μπορούσε να κλείσει στα 3 εκατ. ευρώ. Ο Ματσόκι έχει αναζητηθεί και από την ΑΕΚ, αλλά προσέφερε κάτι λιγότερο από 2 εκατ. ευρώ», αναφέρει αρχικά το «salernitananews.it».

Από την πλευρά του, το «salernosport24» σημειώνει: «O Ματσόκι θα μπορούσε να καταλήξει στην Ελλάδα, στην ΑΕΚ ή θα μπορούσε να παραμείνει στην Ιταλία, μπαίνοντας στη ''δική του'' Νάπολι . Προφανώς μιλάμε για μόνιμη μεταγραφή, για την οποία κανείς δεν έχει βγει μπροστά με επίσημη πρόταση».

Ομάδα: