ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 August, 2023 - 20:41

Categories: 

Επισκέφτηκε οικογενειακώς την αποστολή της Σεβίλλης ο Ιμπόρα

Στους ρυθμούς του εαυτού ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ κινείται σύσσωμη η ποδοσφαιρική Ευρώπη. Με το «Γ. Καραϊσκάκης» να ετοιμάζεται πυρετωδώς να φορέσει τα γιορτινά του, ώστε να φιλοξενήσει τον αυριανό σπουδαίο αγώνα ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Σεβίλλη.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ομάδα της Ανδαλουσίας, έχοντας σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση τριών διαδοχικών κατακτήσεων EuropaLeague.

Με τον πολύπειρο Ισπανό μέσο να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ευκαιρία παρουσίας της Σεβίλλης στην Αθήνα και να επισκέπτεται την αποστολή της 7 φορές κατόχου του EuropaLeague

Μάλιστα, ο Ιμπόρα είχε μαζί του και τα τρία του παιδιά, ενώ φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί κρατώντας και μια φανέλα της Σεβίλλης, η οποία έγραφε το όνομά του!

Για την ιστορία, ο 33χρονος κεντρικός χαφ έκανε 173 εμφανίσεις με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας, μετρώντας παράλληλα 30 γκολ και 13 ασίστ

 

 

 

Ομάδα: