ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

14 May, 2018 - 20:45

Categories: 

Επιστολή διαμαρτυρίας των Ελλήνων διαιτητών στην ΚΕΔ

Με επιστολή τους οι Έλληνες διαιτητές απαντούν στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιερα στο θέμα που προέκυψε με τον κατ’ εξαίρεση ορισμό του Νταβίδ Μπορμπαλάν για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Σε απάντηση του email που μας στείλατε θέλουμε να σας πούμε τα εξής. Σε συνέντευξη σας τον Σεπτέμβριο του 2017 σε ερώτηση δημοσιογράφου που αφορούσε την έλευση ξένων διαιτητών στο Ελληνικό πρωτάθλημα αναφέρατε ότι σκοπός σας είναι να ετοιμάσετε τους Έλληνες διαιτητές ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μεσολάβησαν πολλά γεγονότα από τότε και πολλά πράγματα άλλαξαν.ΟΧΙ όμως ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι ‘Έλληνες διαιτητές.

Η τελευταία σας απόφαση να καλέσετε ξένους διαιτητές για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας δημιούργησε δυστυχώς ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια και ανησυχία στους Έλληνες διαιτητες.

Θεωρούμε αυτήν ως τελευταία φορά που μια τόσο σημαντική απόφαση λαμβάνεται ερήμην μας.

Θεωρούμε επίσης ότι έπρεπε να μας είχατε κοινοποιήσει την πρόθεσή σας πολυ νωρίτερα.

Κλείνοντας, επειδή στην επιστολή σας μιλήσατε για εμπιστοσύνη να είστε σίγουρος ότι απο τη μεριά μας εμείς σας εμπιστευόμαστε, οφείλετε να κάνετε και εσείς το ίδιο».

Για κακή τους τύχη, τα ίδια τα γεγονότα και η διαιτησία Μπορμπαλάν επιβεβαίωσαν στο έπακρο την επιλογή Περέιρα και αποδυνάμωσαν ακόμα περισσότερο τις θέσεις των Ελλήνων διαιτητών στα μάτια των Ελλήνων φιλάθλων».

olymbic idea