ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 September, 2022 - 14:23

Categories: 

Επιστρέφει ο Έφενμπεργκ στην Μπάγερν

Σχεδόν 20 χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Μπάγερν, ο άλλοτε αρχηγός Στέφαν Έφενμπεργκ επιστρέφει στο Μόναχο και τον σύλλογο σε έναν νέο ρόλο…

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Στέφαν ως νέο πρέσβη της ομάδας μας. Όντας ηγέτης μέσα στο γήπεδο, οδήγησε την Μπάγερν σε ιστορικές επιτυχίες, κάτι που του έδωσε μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των οπαδών μας και τον καθιστά ιδανικό εκπρόσωπο του συλλόγου», δήλωσε ο διευθυντής marketing των Βαυαρών, ο Αντρέας Γιούνγκ.

«Η Μπάγερν πάντοτε αποτελούσε μια οικογένεια κι αυτό ισχύει ακόμα και σήμερα. Όποιος με ξέρει, το γνωρίζει: δεν κάνω… μισά πράγματα. Σαν αρχηγός, συνήθιζα να δίνω τα πάντα για την ομάδα και τον κόσμο της και τώρα σκοπεύω να ανταποκριθώ στη νέα μου θέση ως πρέσβης της Μπάγερν με το ίδιο πάθος», ήταν τα λόγια του Έφενμπεργκ.

Ο «τίγρης», όπως ήταν το παρατσούκλι του, είναι ο τέταρτος πρέσβης της Μπάγερν, μετά τους Τζιοβάνε Έλμπερ, Κλαούντιο Πιζάρο και Λόταρ Ματέους.