ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 July, 2023 - 18:05

Categories: 

Επιστρέφει ο Γιαννακόπουλος στον Αστέρα Τρίπολης

Στον Αστέρα Τρίπολης επιστρέφει ο Νίκος Γιαννακόπουλος. Ο Έλληνας τερματοφύλακας είναι παιδί των ακαδημιών των Αρκάδων και θα πάρει τη θέση του Αντώνη Τσιφτσή στο ρόστερ.

Ο έμπειρος κίπερ θα διεκδικήσει τη θέση του βασικού κάτω από τα δοκάρια, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να έχει σαφώς το προβάδισμα αφού προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν και τον Μίλαν Ράσταβατς να τον εμπιστεύεται απόλυτα.

Ο Αντώνης Τσιφτσής θα δοθεί δανεικός στην Ράκοφ της Πολωνίας, με οψιόν αγοράς, καθώς ο νεαρός κίπερ χρειάζεται χρόνο συμμετοχής τον οποίο στον Αστέρα δεν θα τον βρει εύκολα λόγω και της παρουσίας του Παπαδόπουλου.

Σύντομα, το deal με Αστέρα και Γιαννακόπουλο θα επισημοποιηθεί και θα αποτελέσει ουσιαστικά την τέταρτη μεταγραφή της ομάδας, αλλά και τη δεύτερη επιστροφή μετά από αυτή του Καλτσά.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή για Μιριτέλο



Ο Χουάν Μιριτέλο αποτελεί τον διακαή πόθο του Αστέρα Τρίπολης για την κορυφή της επίθεσης, όπως έχετε ενημερωθεί πρώτοι από το sportfm.gr. Το όλο θέμα έχει φτάσει και στην Αργεντινή, με τους συμπατριώτες του 24χρονου στράικερ να ασχολούνται με αυτό.

Κάπως έτσι, ένα νέο τιτίβισμα από την χώρα του τάνγκο αναφέρει πως οι Αρκάδες θα μπορούσαν να αποκτήσουν τον Μιριτέλο. Λέγοντας, μάλιστα, πως η Ντεφένσα Χουστίθια εφόσον συμβεί αυτό θα χάσει έναν κομβικό φορ, ο οποίος έχει την υψηλότερη συχνότητα σκοραρίσματος με την ομάδα στην πρώτη κατηγορία (σσ. 1 γκολ ανά 76 λεπτά).

Οι συζητήσεις, πάντως, ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίζονται και πιθανότατα τις ερχόμενες ημέρες θα επιτευχθεί και συμφωνία για την αγορά του ποδοσφαιριστή.