ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 September, 2023 - 20:42

Categories: 

Επιστρέφει ο Μεντί με Μονακό

Την επιστροφή του στα γήπεδα μετά από 25 μήνες θα πραγματοποιήσει πιθανότατα ο Μπεντζαμέν Μεντί στο παιχνίδι της Λοριάν με τη Μονακό, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρει τόσο το Radio Monte Carlo, όσο και το French Football Weekly, ο αριστερός αμυντικός των «Les Merlus» θα είναι στην αποστολή της ομάδας του στο παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής του Σαμπιονά.

Ο Γάλλος βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης από τον Αύγουστο του 2021, οπότε και γνωστοποιήθηκαν οι εις βάρος του καταγελλίες για βιασμό, για τις οποίες αθωώθηκε τον Ιούλιο.

«Ο Μπενζαμέν προετοιμάζεται εδώ και οκτώ βδομάδες και τρεις μέρες, και φτάνουμε σε ένα σημείο όπου μπορεί να συνεισφέρει στην ομάδα. Είναι σε καλή κατάσταση, και έχει δικαίωμα να αγωνιστεί το σαββατοκύριακο», δήλωσε ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Ρεγκί Λε Μπρι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του ενόψει του παιχνιδιού με τους Μονεγάσκους.