ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 August, 2023 - 19:51

Categories: 

Επιστρέφει στον Ατρόμητο ο Αγκιμπού Καμαρά

 

Λευκός καπνός στην υπόθεση του Αγκιμπού Καμαρά για τον Ατρόμητο. Μάλιστα, τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για την ομάδα του Περιστερίου, καθώς θα αποκτήσει εκ νέου τον 22χρονο χαφ από τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά με τη μορφή του μονοετούς δανεισμού!

Όπως είχε σημειωθεί, οι οριστικές εξελίξεις -είτε προς το θετικό, είτε προς το αρνητικό- αναμένονταν άμεσα, ακόμα και εντός του Σαββατοκύριακου. Όπως συνέβη δηλαδή, με τον Αγκιμπού να μπορεί να θεωρείται και πάλι παίκτης του Ατρομήτου.

Υπενθυμίζεται ότι ο βραχύσωμος άσος αγωνίστηκε στο Περιστέρι στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ως δανεικός από τους Πειραιώτες. Συνολικά, μέτρησε 12 συμμετοχές με τρία γκολ, εάν και η προσφορά του δεν περιορίστηκε στην εν λόγω στατιστική. Άπαντες στις τάξεις των Περιστεριωτών έμειναν ευχαριστημένοι από την παρουσία του άσου από τη Γουινέα -εξού και τον είχαν στην κορυφή της σχετικής τους λίστας- όπως φυσικά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που επιθυμούσε την επιστροφή του στον Ατρόμητο εάν δεν συνέχιζε στον Ολυμπιακό.

Αυτή θα συνιστά τη 10η φετινή μεταγραφή του Ατρομήτου, ο οποίος έχει αποκτήσει τους Τσιντώτα, Βέργο, Μαρκετζιάνι, Ασεβέδο, Τσακμάκη, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Ιμερέκοφ και Αντζιέλσκι, με τους τρεις τελευταίους να πραγματοποιούν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους στο φιλικό με τον ΟΦΗ το Σάββατο (5/8). Θεωρητικά επρόκειτο για το τελευταίο κενό που ήθελαν να καλύψουν οι Περιστεριώτες. Βέβαια, προφανώς, εάν αποφασιστεί ότι χρειάζεται και κάτι ακόμα μέσα από τα εναπομείναντα φιλικά ή εάν προκύψει κάποια αλλαγή στο ρόστερ, τότε θα κινηθούν αναλόγως.