ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 June, 2023 - 15:49

Categories: 

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Νίκολα Μιλουτίνοφ!

Η μεγάλη επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι προ των πυλών στον Ολυμπιακό. Την ώρα που τα θέματα της παραμονής των Βεζένκοβ και του Σλούκα έχουν πρωταρχικό ρόλο στον σχεδιασμό, η περίπτωση του Μιλουτίνοφ ήταν πάντοτε ξεχωριστή.

 

Ο Σέρβος σέντερ έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρολεύκους» είχαν ξεκινήσει μετά το τέλος της VTB. Οι αρχικές απαιτήσεις του Μιλουτίνοφ είχαν σταθεί εμπόδιο στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο το κομμάτι αυτό λύθηκε αμοιβαία, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει την προσφορά του στα 2.8 εκατομμύρια ευρώ για διετή συνεργασία.

 

Η βελτιωμένη αυτή πρόταση καθώς επίσης και η ξεκάθαρη επιθυμία του Σέρβου σέντερ να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα έφερε το deal με τον Μιλουτίνοφ.Πλέον έτοιμος να επιστρέψει στο λιμάνι για τα επόμενα δύο χρόνια και να συνθέσει δίδυμο ψηλών με τον Μουστάφα Φαλ.

 

Την περασμένη σεζόν ολοκλήρωσε με 16.1 πόντους, 9.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ στη VTB, αγωνιζόμενος για περίπου 24 λεπτά ανά αγώνα.

 

Ομάδα: