ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 November, 2023 - 16:20

Categories: 

Ετοιμάζει «βόμβα» με Τζόρνταν Ασέρ ο Παναθηναϊκός!

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται ο μεταγραφικός μηχανισμός του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Με τους «πράσινους» να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Τζόρνταν Άσερ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ιταλού δημοσιογράφου, Αντρέα Καλτσόνι το οποίο αναπαράγει και το τουρκικό «Trend Basket» ο Εργκίν Αταμάν, φαίνεται πως έχει στη λίστα του τον 25χρονο Αμερικανό σμολ φόργουορντ, προκειμένου να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί μετά και τον τραυματισμό του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Τζόρνταν Άσερ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Μπεσίκτας, από όπου και τον «εντόπισε» ο Τούρκος τεχνικός. Εκεί είχε τη σεζόν 2022-23, 14,4 πόντους και 3,7 ριμπάουντ μέσο όρο και έγινε ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας.

Τη φετινή σεζόν, έχει παίξει 9 παιχνίδια με τη φανέλα των Περθ Γουάιλντκατς της Αυστραλίας, έχοντας μέσο όρο 15,3 πόντους και 3,2 ριμπάουντ.

 

Ομάδα: