ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

5 February, 2022 - 02:18

Εύκολη νίκη για τη “βασίλισσα“

Η Ρεάλ υποδέχτηκε τη Ζενίτ στο “WiZink Center” , με τους γηπεδούχους να παίρνουν μία άνετη νίκη με 85-64 , αφού δεν απειλήθηκαν απ' τους Ρώσους σε κανένα σημείο μετά τα πρώτα 15 λεπτά. 

Η πρώτη περίοδος ξεκίνησε δυνατά και ανταγωνιστικά και έκλεισε με το σκορ στο 23-23. 

Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν το ρυθμό τους στη 2η περίοδο και μέσα από την ευστοχία τους αλλά και την άμυνα τους κατάφεραν να προηγηθούν με 9 πόντους (45-36) μετά το τέλος του ημιχρόνου. 

Η “βασίλισσα“ ήταν καταιγιστική στη 3η περίοδο , πάτησε το γκάζι και κατάφερε να προηγηθεί με 69-51 με το κλείσιμο του δεκαλέπτου. 

Η τελευταία περίοδος εξελίχθηκε παρόμοια με την 3η και η Ρεάλ χωρίς να αγχωθεί έφτασε στη νίκη με 85-64. 

Γιαμπουσέλε και Γιουλ με 13 πόντους αντίστοιχα και Τόμκινς με 12 , ήταν οι κορυφαίοι από πλευράς Ρεάλ. Οι «Μαδριλένοι» παρέμειναν στη 1η θέση της Euroleague με συνολικό ρεκόρ 20-3 και απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής. 

Στην αντίπερα όχθη , η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ήταν εκνευριστικά άστοχη πίσω απ’ τη γραμμή των 6,75 , έχοντας 6/25 τρίποντα , υποκύπτοντας στην ανωτερότητα της Ρεάλ καθώς δεν μπόρεσε να υποβάλλει αντίδραση στο 2ο ημίχρονο. Ο Πόιθρες με 21 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων , με τον Λόιντ να προσθέτει 14 πόντους. Οι Ρώσοι έμειναν στη 4η θέση με 14 νίκες σε 22 παιχνίδια και ισοβαθμούν με την συμπατριώτισσα τους ΤΣΣΚΑ Μόσχας.