ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

18 March, 2022 - 03:11

Εύκολη νίκη στο κυνήγι της πρώτης θέσης για τη Ρεάλ Μ

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκε την Βιλερμπάν στο «WiZink Center» για την 30η αγωνιστική της Euroleague  , με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια εύκολη νίκη με 70-58 , δίχως να πατήσουν το πόδι στο γκάζι. 

Οι «μερένχες» ήταν πιο συμπαγείς στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να χτίσουν μια διαφορά 6 πόντων με το κλείσιμο του πρώτου ημιχρόνου με 36-30. Στο δεύτερο ημίχρονο η Βιλερμπάν μπήκε δυνατά και κατάφερε μέχρι και να προηγηθεί με 46-47 με τρίποντο του Λάιτι , 1 λεπτό πριν το τέλος της 3ης περιόδου. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Ρεάλ αφυπνίστηκε και πήρε αμέσως το προβάδισμα κλείνοντας τη 3η περίοδο με το υπέρ της 51-47. Στο 4ο δεκάλεπτο η ομάδα του Πάμπλο Λάσο με εξαιρετική άμυνα , βρίσκοντας λύσεις και στην επίθεση κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 70-58. Η Ρεάλ Μαδρίτης που είχε ως κορυφαίους τον Ρούντι Φερνάντεθ με 17 πόντους και τον Πουαριέ με 10 πόντους και 12 ριμπάουντ έμεινε μόνη 2η στη βαθμολογίας της Euroleague και ελπίζει σε κάποια γκέλα της Μπαρσελόνα μέχρι το τέλος για να την ξεπεράσει και να πατήσει πρωτιά. Απ την άλλη πλευρά , η Βιλερμπάν γνώρισε την 8η συνεχόμενη ήττα της στη Euroleague και παρέμεινε στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας (ισόβαθμη με τη Ζαλγκίρις) με συνολικό ρεκόρ 7-17.