ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 August, 2023 - 17:54

Categories: 

Ζήτησε επίσημα να φύγει από την Μονακό ο Τζέιμς

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας… κίνησης. Ο Μάικ Τζέιμς έκανε αυτό που αναμενόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Επικοινώνησε με την διοίκηση της Μονακό ενημερώνοντας την, και επίσημα, για την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Την πληροφορία αυτή μεταφέρει σήμερα ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι σε τιτίβισμά του στην οποία μάλιστα, επισημαίνει πως οι εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται άμεσα.

Φυσικά και πρόκειται για μια είδηση η οποία έχει σχέση με τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι, αν και δεν το επιβεβαιώνουν, φέρονται να είναι σε επαφές εδώ και ημέρες με τον Αμερικανό γκαρντ, κατά κάποιους έχουν ήδη συμφωνήσει, και στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος ο παίκτης από την ομάδα του πριγκιπάτου τότε οι Πειραιώτες θα είναι η νέα του ομάδα.

«Σημείο κλειδί για τον Μάικ Τζέιμς: Ο Αμερικανός ζήτησε από τη διοίκηση της Μονακό να μείνει ελεύθερος. Θέλει μαι νέα "περιπέτεια" στην Ευρωλίγκα. Άμεσα η απόφαση», αναφέρει ο Ιταλός.

Ομάδα: