ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 August, 2022 - 17:39

Categories: 

Ζίβκοβιτς: «Φέτος θέλουμε το νταμπλ!»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική της Super League. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε στην κάμερα της NOVA, για την σημερινή αναμέτρηση, δηλώνοντας ανυπόμονος για το παιχνίδι και στη συνέχεια, τόνισε πως ο στόχος του «δικεφάλου του Βορρά» είναι η κατάκτηση του νταμπλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως νιώθει πως θα επιστρέψει στη δράση: «Ανυπομονώ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και φυσικά να κερδίσουμε».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το νταμπλ, είναι ξεκάθαρος ο στόχος μας, είμαι σίγουρος πως το αξίζουμε. Θα δώσουμε τα πάντα για να το πετύχουμε, θα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, βήμα με το βήμα για το κερδίσουμε».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Είμαστε έτοιμοι, είμαστε επαγγελματίες. Έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, ξέρουν να παίζουν ποδόσφαιρο και αυτό θα το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον Ατρόμητο: «Δύσκολος αντίπαλος, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε ΠΑΟΚ όμως και θα παίξουμε για να κερδίσουμε».

Για το αν περιμένει μία γεμάτη Τούμπα: «Φυσικά το περιμένω, όμως είναι καλοκαίρι, πολλοί είναι ακόμα διακοπές, αλλά ξέρω πως αυτοί που θα έχουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο και είμαι σίγουρος πως θα μας υποστηρίξουν και θα πανηγυρίσουμε τη νίκη».