ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 April, 2022 - 19:46

Categories: 

Ζει και αναπνέει για το ντέρμπι με Ολυμπιακό ο Αιτόρ

Τεστ αλήθειας για πολλούς λόγους αποτελεί για τον Παναθηναϊκό το κυριακάτικο κλασικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η δίψα για την κατάκτηση του τριπόντου που θα διατηρήσει το τριφύλλι σε πλεονεκτική θέση για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα είναι διάχυτη και αυτό φαίνεται περίτρανα από την ανυπομονησία που επιδεικνύουν όλοι οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Σε αυτό τηη την κατηγορία ανήκει ο Αιτόρ. Ο Ισπανός που είναι από τους πλέον φορμαρισμένους και από τους πολύ επιδραστικούς ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έστειλε το δικό του μήνυμα, για το κρίσιμο παιχνίδι, της Κυριακής εναντίον του Ολυμπιακού στην κατάμεστη Λεωφόρο. Είναι εξάλλου ένας από τους παίκτες που δεν κρύβεται στο γήπεδο. Και ειδικά στα ντέρμπι. Αφού από τα 10 γκολ τα 6 τα έχει πετύχει απέναντι σε ΠΑΟΚ, Άρη και ΑΕΚ. Ειδικά δε απέναντι στους δύο δικεφάλους, τους «ψαλιδίζει τα φτερά» συνέχεια. Έχει σημειώσει 5 στα 10 γκολ. Με αγαπημένο του τον ΠΑΟκ, κόντρα στον οποίο έχει σκοράρει τρεις φορές Η μόνη ομάδα από τους θεωρητικά ισχυρούς που δεν έχει σκοράρει είναι ο Ολυμπιακός και αυτό το στοιχείο τον ιντριγκάρει περισσότερο.

Στο αγωνιστικό μέρος μοναδική σίγουρη απουσία αποτελεί ο τιμωρημένος Χουανκαρ, τη στιγμή όπου ο Φεντερίκο Μακέντα αισθάνεται ολοένα και πιο δυνατός.