ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 June, 2023 - 20:19

Categories: 

Ζινκερνάγκελ: «Ανήκω στον Ολυμπιακό και είμαι ανοιχτός για το μέλλον μου!»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού και η δουλειά που έχει μόνο… λίγη δεν είναι, καθώς, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλές περιπτώσεις δανεικών που θα πρέπει να εξετάσει ο Ισπανός τεχνικός.

Μια εξ’ αυτών, ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, που αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι από τους Πειραιώτες, όμως, οι συνεχόμενες αλλαγές τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου και στο δανεισμό του στο Βέλγιο για τη Σταντάρ Λιέγης.

O 28χρονος πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά και σε δηλώσεις που παράχωσε μετά τη λήξη του δανεισμού του, αναφέρθηκε στο δέσιμο που είχε με τη Σταντάρ και στην επιλογή να συνεχίσει εκεί, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι ανήκει στον Ολυμπιακό και το μέλλον του παραμένει ανοικτό.

«Η Σταντάρ μπορεί να είναι ακόμα μία επιλογή για εμένα. Το έχω πει στο κλαμπ ότι αγαπώ την ομάδα, λάτρεψα τους οπαδούς και το να παίζω γι’ αυτούς είναι κάτι πολύ δυνατό. Ανήκω, όμως στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να δούμε αν οικονομικά είναι εφικτό να μείνω στην ομάδα. Εγώ πάντως είμαι ανοιχτός», ήταν τα λόγια του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Ο Δανός τη φετινή αγωνιστική περίοδο με Ολυμπιακό και Σταντάρ μέτρησε 12 γκολ και δυο ασίστ σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ομάδα: