ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 June, 2022 - 21:48

Categories: 

Ζινκερνάγκελ: «Εύκολο να πω το ναι στον Ολυμπιακό!»

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την μεταγραφή του Φίλιπ Ζινκεράγκελ πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός .

Ο 27χρονος διεθνής Δανος εξτρέμ πάτησε ελληνικό έδαφος το απόγευμα της Τετάρτης (22/6), ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πρωταθλητές Ελλάδας για τα τρία επόμενα χρόνια και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από την Γουότφορντ

Σε δηλώσεις που έκανε στο MEGA κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος», ο 27χρονος Δανός εξτρέμ τόνισε την ανυπομονησία του να παίξει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. «Ήταν πολύ εύκολο για μένα να πω το ναι σε πρόταση από τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα στο πρωτάθλημα, αλλά και στο στόχο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League, κάτι που αποτελεί και δικό μου όνειρο».

Ο Ζινκερνάγκελ βοήθησε την προηγούμενη χρονιά την Γουότφορντ να ανεβεί στην Premier League, φέτος έκανε το ίδιο με τη Νότιγχαμ, ενώ έχει πάρει πρωτάθλημα στη Νορβηγία με την Μπόντο Γκλιμτ, αλλά δεν έχει συμμετάσχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.