ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 January, 2023 - 23:20

Categories: 

Ζούγρης: «Θα πεθάνω στο παρκέ για τον Σπανούλη!»

Περήφανος για την εν γένει εμφάνιση και τη τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε το Περιστέρι κόντρα στον Ολυμπιακό, παρά την ήττα με 86-87, δήλωσε ο Βαγγέλης Ζούγρης.

Από 'κει και πέρα, ο 18χρονος φόργουορντ τόνισε πως είναι τιμή για εκείνον να ανήκει στην ομάδα των δυτικών προαστίων, ενώ ανέφερε πως είναι διατεθειμένος να... πεθάνει για τον Βασίλη Σπανούλη, όταν τον βάζει στο παρκέ.

 

 

«Πρώτα απ' όλα, συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού. Προσωπικά, είμαι πολύ υπερήφανος για την προσπάθειά μας. Τα δώσαμε όλα στο παρκέ. Όλοι. Απλώς δουλεύω. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στον πάγκο, χωρίς να παίζω σε μια τέτοια ομάδα. Όταν μπαίνω μέσα, είναι συγκλονιστικό. Πόσω μάλλον για τον κόουτς. Όταν έχεις στον πάγκο έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και σε βάζει μέσα, θα "πεθάνω" για εκείνον, θα τα δώσω όλα», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ ο 18χρονος γκαρντ.

Όσον αφορά για το όνειρό του: «Όταν ρωτήθηκε για το μεγάλο όνειρό του, είπε: «Έχω δουλέψει πάρα πολύ, έχω ματώσει. Προσπαθώ να αξιοποιώ τις ευκαιρίες με τη δουλειά που ρίχνω. Δεν θα τα παρατήσω ποτέ. Θα είναι πολύ αστείο για να το πω... Δεν θέλω να το πω. Τα όνειρα είναι όνειρα, θέλω να παίξω στην Ευρωλίγκα. Δεν θα τα παρατήσω ποτέ. Είναι πολύ μακρινό όνειρο. Είμαι ακόμα στο μηδέν. Είμαι κάτω από το μηδέν, το καταλαβαίνω. Αλλά θα δουλέψω ακόμα παραπάνω.»

Ομάδα: