ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

28 March, 2018 - 15:49

Categories: 

Η ΕΠΟ ζήτησε παράταση από την UEFA για τις αδειοδοτήσεις

Η ΕΠΟ κατέθεσε επίσημο αίτημα στην UEFA για δεκαπενθήμερη παράταση στην υποβολή των φακέλων για τις αδειοδοτήσεις των ομάδων για την επόμενη χρονιά. Αναμένεται η απάντηση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.  

Η Super League στο τελευταίο της Διοικητικό Συμβούλιο, αποφάσισε να μην υπάρξει τροποποίηση του κανονισμού και να μην υποβιβάζεται όποια ομάδα δεν μπορεί να εξασφαλίσει άδεια. Το βάρος έπεσε στην ΕΠΟ, η οποία απευθύνθηκε στην UEFA μέσω αιτήματος για δεκαπενθήμερη παράταση στην υποβολή των φακέλων.

Όλη αυτή προσπάθεια γίνεται, προκειμένου, κυρίως ο Παναθηναϊκός αλλά και όσες ομάδες της Super League αντιμετωπίζουν οικονομικά θέματα να προλάβουν να βρουν λύσεις. Στους πράσινους ο κλοιός σφίγγει με το θέμα της αδειοδότησης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον κίνδυνο του υποβιβασμού να είναι πιο ορατός από ποτέ.

Σφίγγει ο κλοιός για τον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό πρέπει να κλείσουν πολλά μέτωπα και η 31η Μαρτίου πλησιάζει επικίνδυνα, με την κατάσταση να μοιάζει μη αναστρέψιμη, αν δεν δοθούν τα χρήματα που απαιτούνται, ώστε να διακανονιστούν τα χρέη και ο φάκελος που θα κατατεθεί, να είναι πλήρης.

Εάν η απάντηση της UEFA στο αίτημα της ΕΠΟ είναι θετική, τότε ο Παναθηναϊκός παίρνει μια χρονική ανάσα. Όμως θα πρέπει να βιαστεί προκειμένου να διακανονίσει τις εκκρεμείς υποχρεώσεις του πριν λήξει η προθεσμία.

olymbic idea