ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
palaiologos

5 December, 2018 - 20:52

Categories: 

Η Ιερά Μητρόπολη τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη (video)

 

Ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη όλα αυτά τα χρόνια εκτός από τις διακρίσεις και τιςκατακτήσεις τροπαίων του εντός των αγωνιστικών χώρων ξεχωρίζει και για το έντονα ευαισθητοποιημένο πρόσωπο που επιδεικνύει σε καιρούς δύσκολους.

 

Ο ηγέτης του Θρύλου και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ βρίσκονται στο πλευρό των συνανθρώπων μας, στηρίζοντας με όλες τους τις δυνάμεις την πόλη και τους κατοίκους του Πειραιά, με τον οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι.

 

Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς προσφέρει και εκείνη βοήθειες στους συνανθρώπους μας, έχοντας την υποστήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το βράδυ της Τρίτης (04/12) τιμήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς στην 2η Ετήσια Συναυλία που διεξήχθη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κατά της φτώχειας.

 

Αρωγός της συγκεκριμένης συναυλίας ο Β. Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, δείχνοντας την έμπρακτη και ουσιαστική στήριξή τους στους κατοίκους της πόλης.

 

Στη συναυλία το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος και δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, καθώς και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, ο οποίος τίμησε και ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ατέρμονη προσφορά του.

  

«Ο Ολυμπιακός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την πόλη του Πειραιά. Το ίδιο και η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, η οποία, με την υποστήριξη του ηγέτη του Θρύλου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, προσφέρει αφειδώς στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη. Όλο τον χρόνο, ασταμάτητα.

 

Το βράδυ της Τρίτης (4/12) στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, πραγματοποιήθηκε η 2η Ετησία Συναυλία κατά της φτώχειας την οποία διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιά και είναι αρωγός ο ηγέτης μας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Δήμος Πειραιά, με στόχο την καλύτερη και ουσιαστικότερη αντιμετώπιση καθημερινών αναγκών πασχόντων συνανθρώπων μας. Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Πειραιά και Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Γιάννης Μώραλης, όπως και πολιτικοί, αθλητικοί φορείς αλλά και απλοί πολίτες του Δήμου.

 

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, ευχαρίστησε θερμά όλους τους φορείς για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν με κάθε ευκαιρία στο φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας και φυσικά τον ηγέτη του Θρύλου κ. Μαρινάκη, τον οποίο ευχαρίστησε θερμά, τονίζοντας ξανά ότι θα είναι στο πλευρό της Μητρόπολης, σε αυτό το δύσκολο έργο που πραγματοποιεί, με τόσο μεγάλη επιτυχία.

 

 

Μάλιστα, του απένειμε τιμητική πλακέτα τη οποία και παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, ο οποίος τόνισε: «Ο κ. Ευάγγελος Μαρινάκης για το 2019 αλλά και για τα επόμενα χρόνια, θα βρίσκεται δίπλα σας στα συσσίτια αγάπης, στα δέματα, στις κατασκηνώσεις, στους μισθούς των ιεροδιακόνων, αλλά και σε όλες τις άλλες κοινωνικές σας δραστηριότητες. Σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνετε για την πόλη του. Στην πόλη που γεννήθηκε, που ζει, που θα ζει και θα συνεχίσει να εργάζεται εδώ στον Πειραιά».

 

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, επισήμανε μεταξύ άλλων: «Αισθάνομαι πραγματικά χαρά, διότι ως Δήμαρχος της πόλης έχω πραγματικά τη χαρά να συνεργάζομαι με τον Μητροπολίτη της πόλης. Καλύπτει την Μητρόπολη Πειραιά, με αγάπη, με ευαισθησία, με αξιοπρέπεια πάνω απ’ όλα, βοηθάει χιλιάδες συνανθρώπους μας. Μακάρι να υπήρχαν πολλοί Μαρινάκηδες για να συνδράμουν όχι μόνο στην Μητρόπολη, αλλά και στις δημόσιες δομές που δεν έχουμε τη δυνατότητα. Πολλά μπράβο σε όλους και συγχαρητήρια!».

 

 

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι σε καθημερινή βάση προσφέρονται περίπου 7.500 μερίδες φαγητού από τα συσσίτια της τοπικής Εκκλησίας.

 

 

 

Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς τίμησε τον κ. Μαρινάκη / Piraeus' Holy Metropolis honoured Mr. Marinakis

olymbic idea