ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

5 November, 2021 - 02:28

Η κακοκαιρία φέρνει το… Ουράνιο Τόξο!

Ο Κώστας  Στουρνάρας σχολιάζει τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού την τελευταία περίοδο της … κακοκαιρίας, υπογραμμίζοντας, ωστόσο τα στοιχεία που  μπορούν να φέρνουν την ξαστεριά άμεσα στο Λιμάνι

 

Μπορεί να έφτασε την αγωνία των φιλάθλων του στο κατακόρυφο, μπορεί να κέρδισε ακόμα ένα ματς στο 90 με το πρώτο γκολ του Μάνου στο πρωτάθλημα, αλλά σημασία έχει ότι ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες εντός των συνόρων, με το 1-0 κόντρα στον σκληροτράχηλο Απόλλωνα του Γιάννη Μαντζουράκη και την νίκη στο "Κλ. Βικελίδης" κόντρα στον Άρη. Μία νίκη, που τον διατηρεί σε απόσταση βολής από τους ΠΑΟΚ (-4) και Ατρόμητο (-2) που προπορεύονται στην βαθμολογία.

 

 

 

Το πρόβλημα του γκολ

 

 

Σε ένα ακόμα ματς το τελευταίο διάστημα, ο Ολυμπιακός εμφάνισε τα ίδια προβλήματα, δηλαδή την δυσκολία να ανοίξει μια  κλειστή άμυνα και επιπλέον, να βάλει την μπάλα στα δίχτυα, έχοντας ποσοστό ανάμεσα σε τελικές και σε τέρματα πιο χαμηλό και απ’ όταν σούταρε ελεύθερες βολές ο Ζάρκο Πάσπαλι στον Ολυμπιακό του Ιωαννίδη την δεκαετία του 90’. Την ίδια στιγμή, ο επιθετικός του ανταγωνιστή σου για το πρωτάθλημα, ο  φορ του ΠΑΟΚ Πρίγιοβιτς, σκοράρει με την δεύτερη ευκαιρία που του παρουσιάζεται στο ματς.  

 

Στον Ολυμπιακό αποφάσισαν το καλοκαίρι να στείλουν δανεικό στην Nότιγχαμ τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος πίσω από τον Πρίγιοβιτς με 15 γκολ και να δώσουν τα κλειδιά του γκολ στου Γκερέρο και Χασάν, φιλότιμοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι, ωστόσο, έχουν σχέση με τα δίχτυα ανάλογη μ’ αυτή που έχουν οι σεισμολόγοι με την πρόβλεψη των σεισμών: Στην χάση και στην φέξη.

 

 

Οι δύο φορ

 

Σε όλα τα επίσημα ματς της σεζόν από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα, αν εξαιρέσουμε τα ματς με Μπέρνλι (3-1) και ΠΑΣ Γιάννενα (5-0), σε όλα τα υπόλοιπα οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν οριακά δύο τέρματα. Και μιλάμε για μια φύσει επιθετική ομάδα. Θα μπορούσε να είναι αντίδοτο στο πρόβλημα, η χρησιμοποίηση δύο επιθετικών από τον Μαρτίνς;  Ειδικά στα εντός έδρας ματς με τις ομάδες που κατεβάζουν πούλμαν στην εστία  τους. Ειδικά, επίσης, αν ο επιθετικός δεν είναι κλασικός φορ, αλλά «ψευτοεννιάρι» όπως είναι ο Λάζαρος ή ο Φορτούνης.  Νομίζω ότι ο Μαρτίνς θα πρέπει να δοκιμάσει και αυτή την προοπτική, διότι μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, όπου ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει φορ γκολτζή (και όχι μόνο), ίσως να έχει γίνει η ζημιά.

 

 

 

Κέρδος το πάθος



Υπάρχουν, ωστόσο και τα θετικά στοιχεία των εμφανίσεων του Ολυμπιακού στους τελευταίους αγώνες, ακόμα και στην ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ή στην ισοπαλία στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Το γεγονός ότι οι παίκτες του Μαρτίνς δεν τα παρατάνε και παλεύουν μέχρι το 90’, είτε για να πάρουν την νίκη (Νέα Σμύρνη, Καραϊσκάκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, Απόλλωνα), είτε για να «σφραγίσουν» την νίκη (στο Λουξεμβούργο κόντρα στην Ντούντελανζ), είτε για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, κάτι λέει. Και μην πάτε μακριά. Μια ματιά στα περυσινά ματς των Πειραιωτών θα σας πείσει.

 

 

 

Οι βοήθεια των «νέων»

 

Τα έχει όλα ο Μαρτίνς, έχει και την ατυχία να μην έχει ακόμα στην διάθεσή του τους ξένους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι. Για παράδειγμα, Μεριά, Βούκοβιτς και Μιράντα είναι ασταθείς στην άμυνα, Νάτχο και Γκιγιέρμε ψάχνουν τα πατήματά τους, ο Τουρέ θέλει ατομική δουλειά, ο Λάζαρος ξέχασε να… σκοράρει, ο Ποντένσε φαίνεται «ξεζουμισμένος», οι Γκερέρο και Χασάν τραυματίστηκαν, ο Φετφατζίδης φαίνεται να έχει ψυχολογικό πρόβλημα με το γκολ.  Ο Πορτογάλος προσπαθεί μέσα από τα παιχνίδια να τους βοηθήσει να βρουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο. Αυτό σημαίνει, ότι θα υπάρχουν και απώλειες, με τους Πειραιώτες να τις έχουν πληρώσει, ήδη, κάνοντας «δώρο»  8 βαθμούς στους αντιπάλους του.

 

 

Τα καλύτερα έρχονται

 

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα. Είναι, επίσης, δεδομένο, ότι ο Μαρτίνς είναι κανονικός προπονητής, καλός ή όχι θα φανεί στο χειροκρότημα. Οι τελευταίες εμφανίσεις, δεν αποκλείεται να συγκαταλέγονται στην «κοιλιά» που μπορεί να κάνουν στην απόδοσή τους οι «ερυθρόλευκοι». Σ’ αυτή την περίπτωση, με την ποιότητα που διαθέτουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ρόστερ και μ΄ αυτούς που θα πιάσουν λιμάνι τον Γενάρη, ο Ολυμπιακός μπορεί να περιμένει μεγάλα πράγματα. Άλλωστε, είναι φανερό ότι η ΑΕΚ δεν είναι η περυσινή ομάδα και ο ΠΑΟΚ, δεν θα έχει εις αεί την τύχη των πρώτων οκτώ αγώνων  του πρωταθλήματος…