ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 February, 2022 - 18:05

Categories: 

Η Μπάγερν ζήτησε την αναβολή του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Οι δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών στην Ουκρανία, μετά την ρωσική εισβολή, έχει επηρεάσει και την Euroleague, καθώς, μετά την απόφαση της Μπαρτσελόνα να μην ταξιδέψει την Πέμπτη (24/2) στην Αγία Πετρούπολη, έρχεται και το αίτημα της Μπάγερν για αναβολή μέχρι νεωτέρας, της αποψινής αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20:00).

 

Όπως αναφέρουν γερμανικές ιστοσελίδες, η διοίκηση των Βαυαρών αιτήθηκε από την Euroleague την αναβολή της αναμέτρησης με την ομάδα της Μόσχας, με την διοργανώτρια αρχή να καλείται να πάρει άμεσα την απόφαση της, καθώς το πρώτο τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 20:00.

 

Μάλιστα,  είχε ήδη προηγηθεί και η απόφαση του καναλιού που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Euroleague στην Γερμανία, να αρνηθεί την μετάδοση της αναμέτρησης, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

 

Συγκεκριμένα, ο Μίκαελ Σουλντ, senior vice president του Magnenta Sport, με μήνυμα του έγραψε χαρακτηριστικά:

 

"Σήμερα είναι μια θλιβερή μέρα για την Ευρώπη. Λόγω της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία, δεν θα μεταδώσουμε το σημερινό παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο MagentaSport. Ζητάμε απ όλους τους θαυμαστές και πελάτες μας την κατανόησή τους".