ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 May, 2023 - 20:50

Categories: 

Η Μπράιτον έστεψε ουσιαστικά πρωταθλήτρια την Μάντσεστερ Σίτι

Η καταπληκτική φέτος Μπράιτον έκανε πάλι το «θαύμα» της κερδίζοντας στο Λονδίνο την Αρσεναλ με το εντυπωσιακό 3-0, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Premier League, και έκανε μεγάλο δώρο στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία με νίκη στο προσεχές αγώνα κόντρα στην Τσέλσι θα κατακτήσει και μαθηματικά και το φετινό πρωτάθλημα!

 

Η ομάδα του Ντε Τσέρμπι εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη των «κανονιέρηδων» και πήρε τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Ενσίσο (51'), Ουντάβ (86') και Εστουπινιάν (90'+), ελπίζοντας βάσιμα πως θα προλάβει το τρένο της συμμετοχής στα κύπελλα Ευρώπης την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

 

Νωρίτερα, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε αυτό που έπρεπε, αγκαλιάζοντας, μετά και την ήττα της Αρσεναλ, και το φετινό τίτλο, καθώς νίκησε εύκολα μέσα στο «Γκούντισον Παρκ» την Εβερτον με 3-0, που παλεύει για ν' αποφύγει τον υποβιβασμό.

    Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, θέλοντας να ξεκουράσει παίκτες ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους «πολίτες» να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Γκουντογκάν (37', 51') και Χάαλαντ (39').

    Στο μεταξύ η Μπρέντφορντ ήταν καλύτερη και πήρε τη νίκη κόντρα στη Γουέστ Χαμ με 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν διασφαλίσει ακόμη την παραμονή τους στην κατηγορία. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής στην Premier League και η βαθμολογία έχουν ως εξής: