ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 June, 2023 - 16:13

Categories: 

Η Παρί Σ.Ζ. κινείται για Κονσεϊσάο

Μετά το… ναυάγιο στις συζητήσεις με τον Νάγκελσμαν η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να στρέφεται στη λύση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Η γαλλική «Le Parisien” αναφέρει πως οι διοικούντες την ομάδα έχουν αρχίσει τις επαφές με τον Πορτογάλο τεχνικό για να γίνει αυτός ο αντικαταστάτης του Γκαλτιέ.

Ωστόσο, δεν υπάρχει μόνο αυτό το δημοσίευμα αλλά και άλλα πολλά ΜΜΕ στη χώρα μεταφέρουν την ίδια πληροφορία με αποτέλεσμα το όνομα του Πορτογάλου να φιγουράρει αυτή την στιγμή σαν τον επικρατέστερο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.






Στο RMC ο δημοσιογράφος, Αμπντελά Μπουλμά τόνισε ότι οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών ειδικά τις τελευταίες ώρες έχουν… ενταθεί και φαίνεται να πηγαίνουν καλά.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που φαίνεται να έχει να ξεπεράσει η Παρί στην προσπάθειά της αυτή είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του Κονσεϊσάο η οποία ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια ευρώ.