ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 November, 2022 - 20:57

Categories: 

Η Πολκοβίτσε της Σπανού υποχρέωσε σε οδυνηρή ήττα τον Ολυμπιακό

Στη δεύτερη ήττα της στην φετινή Ευρωλίγκα υποχρεώθηκε η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού χάνοντας από την Πολκόβιτσε με 70-83 στο ΣΕΦ.

Το καλό ξεκίνημα του Ολυμπιακού, όπου προηγήθηκε 10 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, δεν ήταν αρκετό. Οι «ερυθρόλευκες» κόλλησαν επιθετικά και αμυντικά στη συνέχεια. Η Πολκόβιτσε έκανε επί μέρους 50-26 σε δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη με 83-70. Η σκληρή πραγματικότητα της Ευρωλίγκας.

Αν εξαιρέσει κανείς την Γκούσταφσον που έκανε σπουδαίο ματς με 30 πόντους (4/6τρ.) καμία άλλη δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Η πολωνική ομάδα είχε 17 επιθετικά ριμπάουντ. Επίσης, 23-11 πόντους από δεύτερες επιθέσεις και 11-0 πόντους στον αιφνιδιασμό. Με την Σπανού να «σκοτώνει» τον Ολυμπιακό με 27π. και 11ρ.

 

Σε ένα ακόμη ματς οι Ελληνίδες παίκτριες της ομάδας δεν βοήθησαν σχεδόν καθόλου (7π. όλες μαζί, τους 4 η Σύρρα), ενώ δεν αγωνίστηκε η Νικολοπούλου που έχει ενοχλήσεις στο πέλμα.