ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

9 February, 2022 - 01:37

Η τρομερή Φενέρ του 2022 πάτησε και τη Ρεάλ

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχτηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο “Ulker Sports Arena" για το ματς εξ’ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Euroleague , με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια εύκολη νίκη με 66-51 κόντρα στη πρωτοπόρο της φετινής διοργάνωσης. 

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και παίζοντας εξαιρετική άμυνα έκλεισε την πρώτη περίοδο με το σκορ στο 19-8 υπέρ της. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η άμυνα των Τούρκων συνέχισε να “τρώει σίδερα“ παρά την αστοχία της στην επίθεση και κατάφερε να κλείσει το πρώτο μέρος προηγούμενη με 10 πόντους (27-17). Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν τη Ρεάλ στους 17 πόντους στο πρώτο ημίχρονο κάτι που αποτελεί ιστορική επίδοση. 

Η Φενέρ ήταν εξαιρετική και στη 3η περίοδο και κατάφερε να προηγηθεί με 18 πόντους διαφορά (48-30) , με τη λήξη του δεκαλέπτου. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης που ήταν σε ένα από τα πιο άστοχα βραδιά της ιστορίας της δεν κατάφερε καν να μειώσει σε μονοψήφια διαφορά ούτε στη 4η περίοδο και γνώρισε την ήττα (66-51) με κάτω τα χέρια. 

 

Η Φενέρμπαχτσε πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη της στη Euroleague για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και βρίσκεται πλέον στην 8η θέση με συνολικό ρεκόρ 12-10. Όλα αυτά συμβαίνουν για τους Τούρκους ενώ το κορυφαίο τους δίδυμο , Ντε Κολό - Βέσελι απουσιάζει λόγω τραυματισμών. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η επιστροφή του Γάλλου γκαρντ και του ψηλού Τσέχου. 

 

Απ’ την άλλη η «βασίλισσα» που μετρούσε 9 σερί νίκες στη Euroleague μέχρι και τη σημερινή ήττα , έμεινε στη 1η θέση με συνολικό ρεκόρ 20-4 και την Παρασκευή έρχεται το μεγάλο «El Clásico" στο "WiZink Center" ανάμεσα στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο και την Μπαρσελόνα.